"Het goddelijke is niet iets verhevens boven ons. Het bevindt zich in de hemel,
het bevindt zich in de aarde, het bevindt zich in ons." - Morihei Ueshiba, Vrede als Kunst

  Home
 
  Aikido?
 
  Agenda
 
  Links

  Locaties:
 
  Holten

Welkom op het webgedeelte voor Aikido Groep Holten.

Dit gedeelte van de website van Aikido Centrum LUAR BIASA is bedoeld om praktische informatie te geven over de Aikido Groep Holten.Aikido Groep Holten:

Locatiegegevens
Lestijden
Aanmelden voor Proefles
Afmelden voor een les
Overige contactgegevens

 Locatie

Onze dojo is in Gymzaal Lageweg:

Lageweg 6
7451 AE Holten

Bij binnenkomst zijn de dameskleedkamers rechts en de herenkleedkamers links. De zaal wordt via de kleedkamers bereikt.


Bereikbaarheid


De locatie is uiteraard met de auto bereikbaar. Auto's kunnen aan de Lageweg zelf geparkeerd worden, er is geen aparte parkeerplaats.

Daarnaast is Holten vanuit de richtingen Deventer en Almelo gemakkelijk met de trein bereikbaar. Station Holten is op loopafstand van de dojo. Het einde van de trainingstijd is zo gekozen dat, inclusief matten opruimen en omkleden, de trein van :47 richting Deventer of :59 richting Almelo gehaald kan worden.

Klik op het kaartje voor een grotere versie.Lestijden

Met ingang van maandag 5 februari 2007.

MAANDAG
Aikido (alle leeftijden vanaf 6 jaar)
19:00u - 21:00u

De vloermatten moeten gezamenlijk voor elke training neergelegd worden en na iedere training opgeruimd worden. Leggen begint om 18:45u, opruimen om 21:00u.

 


Aanmelden voor een Proefles

De beste manier om erachter te komen of Aikido iets voor u is, is eens mee te komen doen. Bij een training komen kijken mag natuurlijk altijd en is zeker interessant, maar je lichaam echt de sensatie laten ondergaan van wat Aikido ermee doet, is een totaal andere ervaring.

Als u overweegt Aikido te gaan doen, nodigen we u daarom graag uit eens een les mee te komen trainen. Direct na deze proefles krijgt u verdere informatie mee in de vorm van een informatieset met inschrijfformulier.

Mocht u eventueel nog vragen hebben of om een afspraak te maken voor een gratis proefles, kunt u het volgende emailadres gebruiken: Info@herenchantment.nl.

We vragen u als u heeft besloten wanneer u precies een proefles wilt komen doen, dit van tevoren even te laten weten via dit emailadres. Dan weten wij dat we u kunnen verwachten. U hoeft alleen een trainings- of joggingbroek en t-shirt mee te brengen. En als u ze heeft, slippers.


Afmelden voor een les

Als je niet kunt komen op een training waar je normaalgesproken wel verwacht wordt, dien je je vantevoren af te melden. Gebruik hiervoor het e-mail adres: Afmelding@herenchantment.nl


Overige Contactgegevens voor Aikido Groep Holten

SECRETARIAAT
Voor informatie over de Stichting, Vakantiedata, Demonstraties, Workshops, Betalingen, Aankopen van artikelen via de Stichting en dergelijke kunt u terecht bij: Secretariaat@herenchantment.nl

PUBLIC RELATIONS
Voor informatie over Sponsoring, Persberichten, Publicatie Posters en dergelijke stuur een bericht aan PR@herenchantment.nl

REDACTIE INFORMATIEBLAD
Voor informatie over het Kwartaalblad of vragen over Adverteren daarin kan contact opgenomen worden via Redactie@herenchantment.nl

WEBSITE
Voor de melding van niet werkende links of verwijzingen op deze website of andere vragen/opmerkingen over deze website kunt u een bericht sturen naar: Webmaster@herenchantment.nl