De grootste fout die je kunt maken in Business Class

Er zijn veel fouten die je kunt maken in de businessclass. Van deze gênante ‘misdaadklok’ (waar je je online voor zou kunnen schamen) tot overmatig drinken van de champagne en flauwvallen op het toilet, tot de veronderstelling dat de veiligheidsgordels hetzelfde werken als in economy (hint: dat doen ze niet), vliegen op het puntige einde is een gevaarlijke achtervolging.

En dan hebben we het nog niet gehad over het vast komen te zitten naast nog een paar luidruchtige passagiers die vastbesloten lijken om David Boone’s record voor blikjes gedronken van Australië tot Engeland te verbreken.

Er is echter één fout die volledig te vermijden is en dat is vast komen te zitten in een slecht geplaatste stoel, die geen ramen heeft en naast het toilet staat.

Reisblogger Zal luxe reizen ging onlangs naar TikTok met enkele tips over vliegen aan het puntige uiteinde waar je echt naar moet luisteren (bekijk ze in de onderstaande video).

De grootste fout die je kunt maken in business class, volgens Will Luxury Travel

“Dit is de grootste fout die je kunt maken in business class”, zegt Will, terwijl hij kijkers meeneemt op een rondreis door een business class-cabine van Qatar Airways.

“De verkeerde stoel kiezen.”

“Zoals deze, zonder ramen en bij het toilet.”

“Kom in plaats daarvan met mij mee om er een te roeien, die meer beenruimte, meer opbergruimte en natuurlijk een bed heeft.”

Toen een commentator suggereerde dat de stoelen in een mum van tijd niet zo slecht waren (laten we zeggen of alle anderen geboekt waren), antwoordde Will: ‘Pas jezelf aan. Ook pal naast economy wieg dus krijsende baby’s en iedereen staat naast je stoel te wachten op het toilet/bar.”

GERELATEERD: Hoe mijn allereerste Business Class-reis me voor het leven verpestte

Toen hij door volgers in andere video’s over deze theorie werd ondervraagd, zei Will: “De prijs is precies hetzelfde” en legde uit waarom het zo belangrijk is om de stoelkaart te controleren.

Zijn houding lijkt sterk.

Will is niet de enige die volgers waarschuwt voor de faux pas die je aan het puntige einde zou kunnen maken. Lees de volgende artikelen om de andere angstaanjagende obstakels te zien die kunnen wachten in premium hutten, zoals de eindeloze klopjes op je deur van al te efficiënt personeel in de eerste klas.

Mis je het reizen nog steeds?

Lees volgende

creditSource link

Herenchantment
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart