Excentrieke bruid – Hoe kies je een bijpassend pak?

Bruiloften in de moderne tijd zijn veel veranderd van hoe ze vroeger waren. Vroeger waren ze buitengewoon netjes, traditioneel en de meeste bruiden en bruidegoms kleedden zich ongelooflijk gelijkaardig, ongeacht op welke bruiloft je was. Dat is echter niet meer het geval.

Natuurlijk zijn er nog tal van traditionele bruiloften die plaatsvinden, maar er is een steeds groter aantal meer “moderne” bruiloften. Deze zijn over het algemeen informeler en de bruid, bruidegom en huwelijksfeest zijn over het algemeen gekleed met iets meer karakter en persoonlijkheid.

Dus, als aanstaande bruidegom, hoe moet je je kleden als je een vrouw hebt die zich een beetje excentriek wil kleden en een buitengewone bruiloft wil hebben? Welnu, dit artikel gaat in op een paar tips om je wat onconventioneeler te kleden voor je bruiloft.

Overweeg om gescheiden kleding te dragen

Wanneer een man zich kleedt voor zijn bruiloft, zal hij 9 van de 10 keer waarschijnlijk een pak of een smoking dragen, afhankelijk van hoe formeel het evenement is. Nu er echter steeds meer van deze “excentrieke” bruiloften plaatsvinden, is er meer flexibiliteit met wat je wilt dragen.

Een populaire keuze onder mannen is om te kiezen voor losse kleding in plaats van een volledig pak. Zoek eerst naar een blazer of sportjas die je leuk vindt, en probeer dan een mooie contrasterende broek te vinden die daarbij past. Vul de look vanaf dan aan met schoenen, een riem, een stropdas en andere accessoires. Je hebt hier veel vrijheid en aanpasbare opties, dus laat je fantasie de vrije loop.

Natuurlijk, voordat je iets in steen zet, moet je ervoor zorgen dat je kledingkeuze in orde is met je bruid en het huwelijksfeest, om ervoor te zorgen dat je niet botst met de trouwjurk van je verloofde.

Excentrieke bruid - Hoe kies je een bijpassend pak?

Gooi er wat kleur in

Traditioneel dragen bruiden wit op de bruiloft en bruidegoms dragen een zwart pak met een wit overhemd en een zwarte stropdas. Dit is al tientallen jaren de standaard, maar de zaken beginnen te verschuiven. Naast de kledingstijlen die een bruid en bruidegom vaak zien veranderen, geldt dat ook voor de kleuren.

Kleur hoeft niet meer gereserveerd te worden voor de “post-wedding fun”. Een goed voorbeeld van kleding zoals 3wensen heeft tal van bruiden en bruidegoms die het script omdraaien en een beetje kleur dragen op hun trouwdag. Je kunt in wezen elke gewenste kleur kiezen, dus er is veel ruimte voor interpretatie. Natuurlijk is het niet nodig om overdrijven met de kleur, maar zelfs een beetje strooien kan een lange weg gaan.

Excentrieke bruid - Hoe kies je een bijpassend pak?

Word je eigen, Dancing With The Stars bruidegom, in felroze.

roze herenmode

Kijk online voor inspiratie

Het internet heeft schijnbaar alles veranderd in de wereld waarin we leven, inclusief bruiloften. Als je op zoek bent naar een unieke manier om je te verkleden voor je bruiloft, dan staat het internet vol met honderden of duizenden verschillende albums en foto’s die je van informatie kunnen voorzien. Pinterest en andere sociale-mediaplatforms zijn ook een goede plek om naar geweldige en unieke trouwjurken en -pakken te kijken.

Naast online inspiratie opdoen, kun je ook bij jezelf binnenkijken voor persoonlijke inspiratie voor je trouwkleding. Sommige mensen gebruiken bijvoorbeeld hun favoriete film, favoriete tv-programma of voegen een ander soort persoonlijke flair toe aan hun trouwkleding.

Online kijken kan ook voor meer zijn dan alleen inspiratie. Terwijl persoonlijk winkelen voor trouwjurken en pakken in het verleden altijd de beste keuze was, verandert het internet dat. Er zijn genoeg online trouwjurk sites die een brede selectie van mooi uitziende jurken hebben. En maak je geen zorgen jongens, er zijn ook genoeg sites om pakken te kopen.

Kortom, als je een bruiloft of een bruid hebt die wat excentrieker is dan normaal, is een gewoon en effen pak misschien niet genoeg. In dat geval moeten jij en je aanstaande vrouw samenwerken om te bedenken wat je op je grote dag kunt dragen. Hopelijk kunnen de tips en richtlijnen in dit artikel je helpen de perfecte kleding te vinden voor de grootste dag van je leven.

Excentrieke bruid - Hoe kies je een bijpassend pak?

Roze smoking

Kies voor een op James Bond geïnspireerd roze fluwelen blazerpak of een roze smoking. Of ga helemaal los met deze combinatie van pastelroze smoking.

Dit is een suikerroze smoking met satijnen revers en een bijpassende satijnen buikband over een effen wit overhemd, versierd met glanzende zwarte lakslip-ons.

roze herenmode

Daniel-Craig-No-Time-To-Die-2021

Stoffig of frambozenroze staat prachtig bij andere kleuren. Wordt het niet eens tijd dat je je onderscheidt van de rest van de grooms in 2021? Kom op, we hebben allemaal die Bond in ons.

creditSource link

Herenchantment
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart