Magic Johnson Jr. onthult zijn wildste seksuele ervaringen

Mensen stellen zich vaak voor dat sporters en beroemdheden fantastisch opwindende persoonlijke levens hebben, met wilde ervaringen na wilde ervaringen die tijdens hun carrière opduiken.

Meestal is dit een overdrijving, aangewakkerd door roddels in de media en fans die hun fantasieën projecteren. Maar soms blijken de verhalen waar te zijn.

Voer in: Magic Johnson. Een interview met de voormalige Los Angeles Lakers-ster Magic Johnson Jr. die nu de ronde doet op Instagram, herinnert sportfans eraan dat Magic in zijn hoogtijdagen behoorlijk avontuurlijk was. Magic – echte naam Earvin – wordt ondervraagd over seksuele ervaringen en vertelt de interviewer dat hij ooit met zes mensen tegelijk sliep (niet helemaal Dan Bilzeriaans, maar nog steeds behoorlijk speels).

“Zoals ik al zei, vrouwen hebben verschillende fantasieën, sommigen willen met twee, drie tegelijk zijn. Weet je, een keer had ik er zes tegelijk.”

Op de vraag of dat zijn fantasie was of die van de vrouwen, antwoordt Magic: “Dat was allebei, waarschijnlijk vooral de mijne.”

Hij onthult ook hoe hij ooit met een vrouw sliep in een lift, en zelfs een kantoor, terwijl andere kantoormedewerkers in de directiekamer ernaast zaten.

Hierop zegt Magic: “Verschillende vrouwen hebben verschillende fantasieën en je wilt ervoor zorgen dat ze hun fantasieën bereiken, dat was mijn ding.”

Over zijn roem zegt de interviewer: “Maar je was Magic Johnson.”

Zijn reactie? “Dat geeft niet, je vindt het niet erg om af en toe een waaghals te zijn.”

Tegen de tijd dat hij seks had in een kantoor, zegt Magic: “Ze keek me aan en ik zei ‘ah niet hier’, ze zei ‘hier’. Ze had geen slipje aan, dus laten we gaan.”

Hij geeft toe dat dit de eerste keer was dat ik seks had en zweette. Mijn ogen waren hier en keken niet naar de vrouw”, wat aangeeft dat zelfs voor hem sommige situaties een beetje te riskant waren.

Luister naar de wildste seksuele ontmoetingen van Magic Johnson in de onderstaande video

Het seksuele leven van Magic Johnson Jr was veel in de publiciteit gekomen, toen hij in 1991 onthulde dat hij hiv-positief was, iets waarvoor hij werd geprezen, omdat er in die tijd veel mythen, stigma en geheimhouding rond de ziekte waren. Hij werd een grote promotor van veilige seks, waarover de interviewer hem ondervraagt, in verband met zijn riskante inspanningen.

“Ik moet je zeggen, je stuurt me gemengde berichten, want aan de ene kant zeg je tegen me veilige seks, verantwoorde seks, wat ik deed was immoreel, maar zelfs nu als je het verhaal vertelt, maak je het klinkt best goed’, zegt de interviewer.

Magic reageert: “Ik stuur je geen gemengde berichten, dat was mijn leven. Als je me vraagt ​​of ik plezier had, ja, ik had plezier. Heb je genoten van je fantasieën? Ja heb ik gedaan. Maar daar betaal je voor.”

Lees volgende

creditSource link

Herenchantment
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart