Tesla-bestuurder overdosis zelfvoldaan tijdens Britse brandstofcrisis

Het Verenigd Koninkrijk wordt momenteel gegrepen door een brandstofcrisis, met scènes van lange wachtrijen bij benzinestations in het hele land die wereldwijd nieuws maken. Maar het is een crisis die ze zelf hebben veroorzaakt.

U ziet, het VK kampt met een brandstoftekort, maar eerder met een tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Door de combinatie van Brexit, belastingwijzigingen en de COVID-19-crisis (waarvan velen zouden beweren dat het VK het slecht heeft aangepakt), hebben enorme aantallen buitenlandse vrachtwagenchauffeurs het VK verlaten en terugkeren naar het continent. Een tekort aan vrachtwagenchauffeurs betekent minder vrachtwagens die benzine leveren, wat betekent dat er minder benzine bij Britse pompen komt. ABC nieuws betreft.

Natuurlijk zijn veel Britten gefrustreerd over het hele gedoe… Maar een groep die zich er zeker niet druk om maakt, zijn bestuurders van elektrische auto’s. Inderdaad, een eigenaar van een EV uit Wales heeft echt genoten van de schadenfreude, toen hij een stunt filmde bij een benzinestation dat het Britse publiek verdeelde.

De video, die viraal is gegaan en meer dan 1,2 miljoen keer is bekeken op TikTok, ziet een Tesla Eigenaar van model 3 stopt met een jerrycan bij een benzinestation en maakt een grapje dat hij moet inslaan… Alleen om terug te keren en te zeggen: “oh ja, dat hoeft niet.” Nauwelijks subtiel, maar toch buitengewoon goed geklets.

@im_tesla_Benzinecrisis in VK ️ ##fypシ ##fyp ##benzinestation ##ukpetrol ##benzinecrisis ##tesla ##model3 ##grappig♬ origineel geluid – wavawes

Hoewel de meeste mensen de grappige kant van de video hebben gezien, zijn zeurende Poms van kracht geworden en klagen ze over de video. Geen verrassingen daar.

“Alsof mensen nog niet genoeg hebben meegemaakt… Is er iets ergerlijks dan een bestuurder van een elektrische auto die sereen langs een wachtrij van een tankstation rijdt?” een Wales Online schrijver heeft geklaagd.

GERELATEERD: Paul Smith’s ‘Designer MINI’ onthult de toekomst van milieuvriendelijke auto’s

Natuurlijk kunnen we hier Down Under niet te hoog en machtig zijn. Het is moeilijk om de scènes te vergeten van mensen die in paniek toiletpapier kopen aan het begin van de pandemie – dit is iets soortgelijks. Het VK heeft Australië ook verslagen als het gaat om EV-bezit. Elektrische voertuigen op batterijen (BEV’s) hadden een aandeel van ongeveer 11% in de Britse markt voor nieuwe auto’s, vergeleken met slechts 0,6% van de Australische markt voor nieuwe auto’s.

Dus hoewel we er nu om kunnen lachen, is het eigenlijk een waarschuwend verhaal – zowel voor het VK als voor Australië – over de nadelen van zo afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Bovendien stijgen de brandstofprijzen alleen maar…

Lees volgende

creditSource link

Herenchantment
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart