De leukste en spannendste iOS-games

We zijn de tijden vergeten dat je Snake alleen op je mobiele apparaat kon spelen. Tegenwoordig hebben enkele van de grootste console- en pc-games mobiele versies die je altijd en overal kunt spelen.

U kunt nu een live game-ervaring binnen handbereik. Dit zijn de beste en meest opwindende games die je nu op je mobiele apparaat kunt spelen.

Onder ons

Een game waarvan de populariteit tijdens het hoogtepunt van de pandemie omhoogschoot, dankzij verschillende Twitch-streamers, is Among Us. De game is eenvoudig, je bestuurt een personage en het is jouw taak om taken of opdrachten uit te voeren, maar ook om je bemanningsleden te doden zonder gepakt te worden.

Het concept is al eerder gedaan, een “Whodunit?” stijl van spel. Wat maakt thij spel zo interessant en spannend is dat je moet liegen, moet letten op wat iedereen doet, specifieke gebeurtenissen moet onthouden, enz. Dit alles culmineert in een luid, frustrerend spel dat je bloed kan laten koken en vriendschappen op de proef kan stellen.

Bleke

Blek is een van de meest ongewone en verslavende spellen die in tijden is uitgebracht. De speler moet een lijn op het scherm tekenen die vervolgens beweegt en zich herhaalt over het scherm. Het doel van het spel is om de lijn gekleurde cirkels te laten raken zonder de zwarte cirkels aan te raken of van de boven- of onderkant van het scherm af te gaan.

Bleke

Hoewel dit eenvoudig genoeg klinkt, kunnen de niveaus brutaal lastig zijn en buiten de gebaande paden denken. Het is echter ultra-minimalistisch, prachtig ontworpen en zo verslavend dat je vergeet hoe lang je al aan het spelen bent.

Call of Duty mobiel

De first-person shooter-gigant is al een tijdje op mobiel, maar het is gemakkelijk een van de meest populaire mobiele games op de markt. Net als zijn pc- en console-tegenhangers, biedt COD Mobile spelers een breed scala aan personages, kaarten, wapens en aanpassingen.

call of duty mobiel

De mobiele versie heeft ook exclusieve mobiele skins, een Battle Pass en veel favoriete kaarten van fans die je zou vinden in de volledige versies van de game. Laat je ook niet misleiden door de “mobiel” in de naam; deze game voelt niet als een mobiele versie.

Clash Royale

Clash Royale is een spel dat is ontstaan ​​uit het succes van Clash of Clans. Je speelt tegen één andere persoon of twee tegen twee. Je bouwt een kaartspel van vier kaarten, elk met een soldaattype of vaardigheid die je vervolgens in het spel kunt gebruiken om je tegenstander te verslaan.

Clash Royale

Het is een mix van Hearthstone en Clash of Clans, maar de spellen zijn vanaf het begin snel en spannend. Je kunt ook kisten openen om dek-upgrades te krijgen of nieuwe eenheden te verwerven en toegang te krijgen tot alles wat je nodig hebt om het best mogelijke dek te bouwen.

Crossy Road

Crossy Road is een arcadespel dat een paar jaar geleden zijn weg vond naar mobiel. Het doel van het spel is simpel: breng je personage over de schijnbaar oneindige weg zonder geraakt te worden door auto’s, vrachtwagens, treinen of wat dan ook op straat.

Crossy Road

De eenvoud van het spel maakt het zo spannend om te spelen. Je probeert steeds verder te komen dan voorheen, terwijl de obstakels steeds moeilijker worden naarmate je verder komt en de altijd dreigende dreiging van een instant ‘game over’.

Schuilkelder

Fallout Shelter is een verkorte versie met meer nadruk op overleven en verkenning, gebaseerd op de hitfranchise met dezelfde naam. Je hebt de leiding over verschillende mensen die onderdak nodig hebben om te overleven, en je geeft ze banen, outfits en wapens om hun vaardigheden te verbeteren.

schuilkelder

Je kunt een aantal van je bewoners eropuit sturen om de woestenij te verkennen en voorraden terug te brengen, en ook aan missies deelnemen. Met deze missies verdien je verschillende beloningen, van flessendoppen tot nieuwe outfits, wapens en knutselmaterialen.

Hitman Go

Een puzzelversie van de hit-favoriet, Hitman Go, geeft jou de controle over Agent 47 terwijl je hem door talloze niveaus leidt in dit turn-based strategiespel. Als je ooit Metal Gear Solid hebt gespeeld, zal deze game heel vertrouwd aanvoelen.

huurmoordenaar GO

Het spel lijkt in wezen op schaken. Jij beweegt, en dan bewegen de vijanden, waarbij het jouw taak is om zo snel mogelijk de uitgang te bereiken zonder gepakt te worden of dood te gaan. Een ander spel dat gemakkelijk te leren is, maar erg moeilijk om goed te krijgen.

PUBG mobiel

PUBG was ooit de grootste Battle Royale-game ter wereld, en hoewel dat nu is veranderd, is de game nog steeds net zo leuk en opwindend als altijd. Het feit dat het nu op mobiel is, betekent dat je je Battle Royale-fix kunt krijgen wanneer je maar wilt.

PUBG mobiel

De game bevat dezelfde wapens die fans kennen en waar ze van houden, evenals de mogelijkheid om elke vijand die je pad kruist te verkennen, te plunderen en uit te schakelen. Battle Royales zijn eenvoudig te begrijpen, maar PUBG mobiel krijgt het gewoon goed.

Terraria

Minecraft is al jaren een favoriet spel bij fans, maar Terraria is het spel in Minecraft-stijl waarvan je niet wist dat je het wilde. Het is een 2D-versie van het wereldverkennerspel, maar je kunt nog steeds mijnen, knutselen en bouwen zoals Minecraft.

Terraria

De procedureel gegenereerde wereld is enorm, waardoor je eindeloos kunt verkennen en nieuwe gebieden, biomen en wezens kunt ontdekken. Er zijn ook NPC’s om mee te communiceren en vijanden om te verslaan. Het is de mobiele, 2D-versie van Minecraft.

creditSource link

Herenchantment
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart